03 mars 2010

Just nu ska det bara finnas tankar om fallstudie i mitt huvud, svårt när det finns så mycket annat kul.

Idag är det plugg, plugg, plugg som gäller. Måste få ordning på mina tankar när det gäller fallstudien jag gör för just nu är det alldeles snurrigt i skallen. Så nu blir det ett snabbt inlägg och sen ska här börjas struktureras! Kanske ska spela lite spel oxå, sifferjakten för 8-12 år. Vi ska redovis det spelet imon. :D

Här är kortet som min systers fästman fick till hans födelsedag. Han och min syster fick en kaffeprovning utav mig. Hoppas att det blir bra, det borde det vara då de nästan är lite galna i kaffe. :D Killen är från the greeting farm, en ny favorit hos mig.


Den här stämpeln köpte jag just för att kunna göra en sådan här ask. Har letat efter nån bild som passar till perfect match. :D Så nöjd med resultatet. Nu kan jag ta bort jultändsticksasken jag har haft på bordet. Det är fyra små askar som jag har satt ihop, blir lättare att dekorera en lite större ask. De små aporna kommer från the greeting farm och bokstäverna har jag stansat ut med Emmahs alfabet för länge sen, Tack gumman!

1 kommentar:

  1. Vad finnt Både kortet och asken är! JÄtte söta stämplar! Tycke vi borde ta å ses snart stumpan! Ha en härlig dag!

    SvaraRadera