30 januari 2010

Grattis Ida!

Förhoppningsvis fick födelsedagsbarnet sitt kort igår. Grattis tjejen! Hoppas att allt går bra med släkten i helgen, så får vi träffas nästa vecka.
Kortet var jättekul att göra, o hyfsat enkelt oxå.

Den söta lilla ekorren kommer från motivet o grattisstämpeln kommer från inkido. Har stansat ut Ida 25 med cuttlebugen o rutan har jag stansat ut med spellbinders. Jag var tvungen att sätta i lite öljetter för att kunna binda ihop kortet.

Ikväll ska jag iväg o bowla med ikea, ska bli så kul så. Och imorgon kommer Emmah o Micke förbi på lite semlor och pyssel. :D

26 januari 2010

Vattenfallskort

Satt i går o försökte klura på ett vattenfallskort, lyckades efter många fel. Detta är ett alla-hjärtans-dag-kort som A har beställt.




Nu har nästa kurs börjat o jag ska vara såå duktig i den här kursen, ska plugga på som en galning. :)
På väg till skolan nu faktiskt, men jag hinner förhoppningsvis pyssla lite till i veckan.

22 januari 2010

Beställningar till "svärmor"

Fick i veckan ett brev på en liten lapp med en förfrågan om post-it-hållare. Och självklart vill jag göra det för det är sååå roligt att få beställningar. Det roliga med dom här var att de skulle vara lite större än de vanliga hållarna, lite mer att leka på.


Har använt de nya stämplarna som damp ner i min brevlåda förra veckan. De söta ekorrarna kommer från motivet och de är ganska stora så det passade bra till de här.

Att skicka ett sms är väl inte så svårt, så varför inte skicka ett till tex röda korset. Sms:a AKUT200 till 72900 för att skänka 200 kronor eller sms:a AKUT till 72900 för att skänka 50 kronor. Det finns många olika sätt att hjälpa de drabbade i Haiti, ett sms är väldigt smidigt.

I helgen är det ikea som gäller, så jag hinner väl kanske inte med att pyssla så mycket som jag skulle vilja. Men jag har lite halvfärdiga projekt som ska slutföras. Jag tycker det är kul att läsa de kommentarer som ni skriver, kul att veta vilka som tittar förbi o vad ni tycker. :D

Ha en UNDERBAR helg!

20 januari 2010

Gammalt grattiskort

Tenta imon, så idag har det inte blivit något pysslat. Hittade istället en bild på det här gamla kortet som jag skickade till en vän i oktober.

Jag har stansat ut bokstäverna och blommorna i dekorgummi med cuttlebugen. Igelkottarna är stämplar från Penny Black och jag har färglagt dem med akvarell. Igelkottarna sitter på insidan men jag har skurit ut hål så man kan se igelkottarna från framsidan.


Vi får se hur tentan går imon, har ingen förhoppning att klara den. Siktar på omtentan som går om en månad. Svårt att plugga in en hel kurs på några dagar, att en tå kan ställa till men så mycket problem. :(

19 januari 2010

Present till systrarna mina

Tack för alla snälla kommetarer, jättekul att veta vilka som är inne o läser/tittar.


Hade en myskväll med J o J igår, sällskapet var trevligt men filmen var kass. Måste göras om, men med en annan film, o hemma hos mig såklart. :D

Jag hade med mig små presenter. Det är alltid bra att ha ett post-it block för mycket.


Den här stämpeln från bildmålarna är såå söt, tycker alltid lite synd om Pigglekotten som är så kort. Är helt förälskad i mina nya swirls från Autum leaves.


Har suttit hela kvällen med ett jätteroligt kort, tyvärr kommer det ta ett tag innan jag kan visa det här. Vill juh inte att mottagaren ska snubbla in o se det för tidigt. Men här kommer en liten smygtitt.


18 januari 2010

Det är såhär man ska tillbringa nyårsdagen

På nyårsdagen passade jag på att bjuda in "svärföräldrarna" på lite slädfärd. Det var mysigt att åka kälke bakom härliga Stina. Hon njöt av att få springa runt i snön hon oxå. Så idag bjuder jag på dessa bilder eftersom jag är påväg till skolan o ska plugga med M.



Jag, sambon o Stina visar upp oss för kameran.

Svärmor fick köra en stund...
och det gjorde svärfar oxå.

På väg hem, den långa byggnaden är ridhuset min far håller på att bygga.

17 januari 2010

Never ending card

Här kommer mitt första försök på ett så kallat never ending card. Jag o Emmah började förra helgen o luskade ut hur man skulle vika o klistra. Sen har det fått vila i några dagar o nu ikväll har gjort klart det. Blev väldigt nöjd och det var ett roligt kort att göra, tar lite för lång tid bara. ;)

Jag har gjort kortet till min gamla granne och hon hade tänkt ge bort det till sin bror. Du får titta här nu o se om du tycker att det passar bra, eller om du vill att jag ska ändra något. är du nöjd så skickar jag ner det till dig. :D


Sambon filmade så att jag kunde visa er hur man viker upp kortet, svårt att visa hur det fungerar annars. Grodorna är stämplar från Penny Black som jag har färglagt med akvarell.

12 januari 2010

Lite grejer som nu är sålt

Idag kom det en massa paket från folk på tradera o från en annan affär på internet. Nu väntar jag bara på ett paket, det största som förhoppningsvis kommer imon, sen du Emmah... sen ska det scrappas. Blev så inspirerad när jag öpnnade paket efter paket, men tyvärr har jag inte ens hunnit sortera upp det. Kom hem från VFU:n ganska sent o ska tillbaka imon, vilket gör att det är natti natt dags för Janni snart.


Lite tändsticksaskar som jag sålde på julmarknaden. De är väldigt roliga att göra och är fint att ha liggandes på bordet.









10 januari 2010

Lite läckra foton...om jag får säga det själv

Har tillbringat denna helg hos min Emmah, och vi har haft det såå mysigt! Började på ett väldigt roligt projekt som jag förhoppningsvis kan visa imon. Tack Emmah för en underbar helg!
Här kommer lite bilder som jag var ute o tog under en vacker vinterdag i Tenhult för någon vecka sen. Så kul med en systemkamera när man börjar lära sig lite om hur den funkar.
Pappa bad mig ta lite foton på korna när de stod i skogsbacken. Blev visst över 300 st, rensa ut någongång snart.
Underbart härliga turkosa himmel.

På vägen ner från korna blev det några hundra bilder till när jag exprimenterade med kameran. :D
Det var allt för idag, ska ladda över lite foton från andra datorn o visa vad det var jag stod o sålde på julmarknaderna. Ha det gott, njut av vintern när den är här! Underbara snö!

09 januari 2010

Kanske ska bloggen användas flitigare nu?

Det har inte uppdateras här i bloggen på länge nu och det beror på nageltrång. Jag vet, det låter väldigt fånigt men infektionen gav mig feber. Den kraft jag hade gick åt till skolan och förbereda mig för julmarknaderna. Så nu har jag äntligen blivit bra, kan gå i skor utan att det gör ont och infektionen har lagt sig. Nu börjar bara uppbyggandet av muskler och kondition som försvann de veckorna som jag var dålig. Men som sagt, mycket bättre på grund av att jag opererade tån. Äckelmagade personer ska scrolla ner en bit för här kommer en bild på hur tån såg ut 5 dar efter operationen.











Här kommer 4 av de 8 beställningskort som pappa gav tillsammans med en fruktkorg till sina grannar.


Väldigt enkla kort, men ibland behövs det inte mer.

08 januari 2010

Lite beställningar

Tyvärr är julhelgen slut och jag måste tillbaka till den verkliga världen. Har gjort alldeles för lite i pluggväg de senaste veckorna, men har haft det väldigt skönt och trevligt istället. Det betyder att det kommer att bli lite hektiskt den närmsta tiden, men det var det värt!

Under julhelgen har jag gjort lite beställningar, de första för min del. :D Har varit jättekul, och det inspirerade mig verkligen. Far beställde lite julkort till grannarna, svärföräldrars kompisar ville ha lite post-it block, och en vän till familjen födelsedagskort. Förhoppningsvis blir det fler beställningar.





Kuvert med ett litet kort i. På baksidan står mottagarens namn med lite utsmyckningar, missade fota det tyvärr. Fick svart emossningpulver av bror min som jag nog kommer att använda ganska mycket, här har jag använt det till swirlarna. Hade lite material kvar så jag gjorde ett litet post-it block i samma tema. Hoppas att mottagaren i Mexico blir nöjd.

Imon ska jag iväg o jobba, efter det ska jag få träffa min Emmah :D Vi planerar att få lite pysslat, men eftersom nästan alla min scrapbookinggrejer finns i Jönköping så får vi se vad det blir.